Kinderfeestjes

Heleen verzorgt unieke en bijzondere kinderfeestjes. Kijk hieronder voor de mogelijkheden:

Esmeralda woont samen met haar papegaai Coco en haar twee aapjes in haar salonwagen. Met meneertje Bangbang (haar tractor) rijdt zij van feestje naar feestje. Zij speelt voor jou een verjaardagsliedje op haar trekzak, weet de mooiste verhalen te vertellen en maakt voor jou en je vriendjes een bijzondere krachtenamulet om mee naar huis te nemen. Ook bakken we buiten op een vuurtje een heerlijke verjaardagstaart met marshmallows en neemt Esmeralda je mee de natuur in voor leuke spelletjes. Als klap op de vuurpijl mogen jullie allemaal een rondje meerijden met meneertje Bangbang.

Juffie Knutselgraag is een deftige tante, maar eenmaal op jouw feestje verklapt ze dat ze zo van knutselen en vieze handen houdt. Uit haar jurk komen allerlei knutselmaterialen en samen met de kinderen worden er mooie knutsels gemaakt, terwijl handpopje Muis zich overal mee bemoeit.

Het zonnebloemvrouwtje zit niet om woorden verlegen, alleen haar zonnebloempitten, waar heeft ze die nu weer gelaten? En wanneer heeft ze voor het laatst haar flesje reuzezonnebloemenpittenwater gebruikt? Al spelenderwijs neemt zij de kinderen mee naar haar wereld aan de linkerkant van de regenboog, waar reuzen en draken een vreedzaam leventje leiden, maar een heks roet in het eten komt strooien.

Woeste Wilma leert jullie de fijne kneepjes van het piratenschap. zoals beschuitfluiten, niet tegen de wind in spugen en roeien met de riemen die je hebt.

De dolende dienares zoekt een ridder die voor haar het zwaard uit de steen kan trekken. De kinderen leggen een proeve van bekwaamheid af, voordat zij het bijzondere zwaard mogen aanraken.

Zeemeermin Tilly komt bij je thuis om je  mee te nemen naar haar onderwaterwereld. Samen spelen jullie de mooiste wateravonturen met alle kleding en attributen die Tilly meegenomen heeft.

Lieselotje en het witte Pietje is een Sinterklaasvoorstelling waarbij Lieselotje niets in haar schoentje krijgt gereden, hoe hard ze ook zingt. Ze gaat op onderzoek uit en ontmoet het witte Pietje dat niet door de schoorsteen durft.

Circus Gonzalez Diaz krijgt bezoek van een ambtenaar, die wil weten of het circus wel veilig genoeg is. Een voorstelling over gelukkig zijn als uitzondering op de regel.